dijous, 9 de juny del 2016

Presentada la 39a Cantada d’Havaneres de l’Escala

La 39a Cantada d’Havaneres de l’Escala, organitzada per la Penya Blaugrana de l’Escala, ja té programa confirmat. Hi actuaran els grups Port Bo, Bergantí i Neus Mar i se celebrar, com és habitual, el primer dijous d’agost (dia 4), a la Platja.
L’actriu i comunicadora Txe Arana serà l’encarregada aquest any de presentar la cantada, que començarà a les 22h a la Platja. Com és tradicional, durant l’actuació es farà cremat i es vendran cuques de llum per als moments més destacats, especialment per quan els tres grups s’uneixen per cantar El meu Avi, la Bella Lola i els Segadors.
L’accés a la cantada és gratuït, tot i que qui ho desitgi pot accedir a la zona de cadires que es munta a la zona de la Riba. La cadira, amb cremat i cuca de llum inclosa, té un preu de tres euros.
Aquest dimarts s’ha presentat també el cartell oficial, obra un cop més de la dissenyadora Ester Verdaguer. Fa una picada d’ullet clara a elements mariners i al producte estrella del municipi, l’anxova.
El president de la Penya Blaugrana de l’Escala, David Falgàs, ha agraït la col·laboració “de tots els que fan possible que any rere any aquest a sigui una cantada de referència al país, des de l’Ajuntament de l’Escala a totes les empreses i persones que ens ajuden d’una manera o d’una altra”. “L’any passat vam tenir una nit màgica, que esperem repetir en aquesta ocasió, amb un programa que promet”, afegeix Falgàs.
L’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, ha destacat que la Cantada d’Havaneres “és una de les activitats d’estiu que reuneix un públic més nombrós i que projecta l’Escala a l’exterior de forma molt positiva”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada